Distrikt 3 - Bredderidning

 
Jan 2022

Bredderidning er nu omdøbt til multisport, og indeholder bl.a. Forhindringsbane, Pas de Deux, Ponygames, Kæphest m.m. Du kan læse meget mere om multisport på Dansk Ride forbunds hjemmeside.

Desværre er aktiviteten Ponygames ebbet ud i distriktet, så vi i 2021 var nød til at nedlægge mesterskabet på Store Hestedag.

Skulle der være klubber der overvejer at prøve Ponygames, har distriktet dog stadig traileren fyldt med udstyr, der kan lejes. (link findes længere nede på denne side) 

-

Marts 2019

De senere år er der ændret en del i bredderidningskonceptet fra DRF's side.

Fra man afholdt Landsfinaler på Vilhelmsborg, til Landsdelsfinalerne i Bernstorff parken, til det nu hedder breddedage.
Landsdelsfinalerne skulle man kvalificere sig til at måtte deltage i, dette via kvalifikationer hjemme i distrikterne. Det skal man ikke mere, nu melder holdene sig til i hvilke discipliner de ønsker at ride.
Dette gør at distrikterne ikke mere ved, hvilke klubber der laver hvilke breddeaktiviteter. 
 
Distriktets har i mange år haft et Breddeudvalg, som de sidste par år har arrangeret Sjællandsmesterskaberne i Ponygames på "Store Hestedag" - altid den første hele weekend i september måned.
Dette udvalg har vi - i 2019 - omdøbt til "Ponygamesudvalget", da det er ponygames vi brænder for.
 
Ønskescenariet er at, hvis nogen brænder for anden breddeaktivitet, og har lyst til at lave et udvalg i distriktet, så skal man bare kontakte en fra bestyrelsen. 
  
 
Medlemmer af Ponygamesudvalget og kontaktinfo kan findes under menupunktet Bestyrelse.
 
Udlejning af ponygamesudstyr se her
 
 
 
 

 

 
 
 
Distrikt 3 - Rideforbund - .Bøgehegnet 99 3tv - .2670 Greve