Velkommen til Distrikt 3  
 

August 2022

Vær OBS på ny dato til finalen i Højelse Hesteklinik Dressur cup - Følgende ekvipager er startberettiget til finalen Tryk her


Februar 2022

Årets championatvindere er nu fundet - og skulle gerne have modtaget en mail. Indberetning systemet har drillet en del, og er endnu ikke helt opdateret for 2021, så derfor få I listevinderne Her

Januar 2022

Opdateret bestemmelser for Distriktsmesterskaberne, Stilcup's og Højelse Hesteklinik cup ligger nu klar under fanen "Stævner".

December 2021 


Endnu et år går på hæld, endnu et år i coronaens greb....mange aktiviteter ude i klubberne har måtte aflyses, men heldigvis har vi da vores kære heste, der corona eller ej, skal passes hver dag og hvad er bedre end en tur ud til ynglingshesten.
I ønskes alle en rigtig glædelig jul, samt et godt og lykkebringende nytår.

November 2021

D-stævne fordelingsmøde den 12. januar 2022 - sæt allerede nu kryds i kalenderen

-

Juli 2021

Ina Frederiksen har efter mange år ude på stævnepladserne, valgt at stoppe sit virke som Teknisk Delegeret. Tak for et godt samarbejde og for alt den tid, der er lagt - primært - i distriktets klubber. 

-

Juni 2021 

 

Endelig kan vi igen mødes fysisk og afholde rådsmøde - dette sker den 21. juni - håber at se rigtig mange af distriktets klubrepræsentanter.

 

Marts 2021

Foråret er på vej og vi håber alle, at vi er ved at åbne op for stævner og andre aktiviteter igen. Vi mangler i den grad, at kunne være sammen om vores heste og alt det sociale der følger med.

Juli 2020 
 
Covid-19 har ændret årets gang, for rigtig mange mennesker, på mange plan, men også for dem der allerede havde lagt en plan for årets stævner.
Distriktets stævnekalender er nu opdateret med årets distriktsmesterskaber, samt Højelse Cup.
Som før skrevet har vi i år valgt helt at aflyse begge stil cup's.
 
-
 
Januar 2020

Der er kommet nye cup's til distriktet.
 
Sidste år lavede vi i samarbejde med Seierskilde Sports, en stilcup for ponyer - denne gentager vi i år.
Den løber over 2 kvalifikationer og en finale, hvor vinderen modtager et æresdækken samt et værdibevis til en plads på Lisbet Seierskilde sommerskole 2020.
 
Som noget nyt, har vi i år også lavet en for hestene. Den løber også over 2 kvalifikationer og en finale, hvor den samlede vinder, modtager et æresdækken samt et gavekort til Ystad Saltsjøbad (kr. 5.000)
 
Sidst men ikke mindst har vi også Højelse Hesteklinik Dressur cup - Alle tre cup kan findes under fanen "Stævner".
 
Under samme fane, findes også datoer og bestemmelser for de forskellige distriktsmesterskaber 2020, 
 
 
 Hvem er vi? 
 
Distrikt 3 ligger lige i midten af de 5 distrikter på Sjælland.
 
I år - 2020 - har distriktet ca. 3078 medlemmer fordelt ud på 22 klubber, som afholder en masse elev-, klub- og breddestævner, lidt distriktsstævner og landsstævner.
 
Distriktets klubber står for afholdelse af mesterskaber for pony/hest i spring og dressur, både individuelt og for hold, Højelse Hesteklinik Dressur Cup for både pony og hest, samt 2 stil cup's - én for pony i samarbejde med Seierskilde Sport og én for hest.
 
Distriktet er også stærkt repræsenteret på Store Hestedag, som afholdes på Dyrskuepladsen i Roskilde, hvert år den første weekend i september. Her står distriktets klubber for henholdsvis et spring- og et dressurstævne, begge på D/C niveau.
 
Distrikts "ponygamesudvalg" står for afholdelse af Store Hestedags mesterskabet i Ponygames.
Herudover er flere af distriktets ryttere, med i nogle af de flotte opvisninger denne weekend.
 
Distrikt 3 har mange rigtig gode ekvipager på alle plan, som distriktet med stolthed hædrer hvert år på generalforsamlingen.
 
 
Distrikternes historie
 
I år 1917 blev Dansk Ride Forbund stiftet.
 
I år 1970 blev landet opdelt i distrikter, efter de daværende amter og hvert distrikt valgte en distriktsbestyrelse, der igen valgte et medlem til at repræsentere dem i den daværende hovedbestyrelse for Dansk Ride Forbund.
 
I år 2000 kom der igen en strukturændring. Denne fjernede distrikternes direkte repræsentation i den daværende hovedbestyrelse. Hovedbestyrelsen skulle fremover bestå af 7 medlemmer: en formand, en næstformand samt 5 medlemmer direkte valgt af repræsentantskabet.
Et par gange om året mødes distrikternes formænd, for at udveksle erfaringer om klubbernes udfordringer og nye tiltag.
 
I år 2007 blev amterne nedlagt, men DRF valgte at bibeholdt distriktsstrukturen. 
 
 
 
 
 
 
 
 

DRF Nyheder 
 
 
 
 
Distrikt 3 - Rideforbund - .Bøgehegnet 99 3tv - .2670 Greve