Ponygames


Ponygames har i mange år, været en stor aktivitet i distriktet. Desværre overlevede det ikke Cowid-19.

Der var flere af distriktets klubber, der havde denne aktivitet som fast træning på ugeskemaet, og var rigtig gode. Klubberne brugte vinteren og forår på hård træning, for at deltage i distriktets 3. kvalifikationsstævner, hvor vinderholdet gik direkte videre til landsfinalen, afholdt af DRF på Vilhelmsborg, den første weekend i skolesommerferien.

På "Store Hestedag" afholdt distriktet Sjællandsmesterskab (senere kaldet "Store Hestedag Mesterskabet"). 


I dag afholdes der hverken kvalifikationsstævner, landsfinaler eller SJM, da der desværre ikke er så meget gang i ponygames ude i klubberne mere.


Distriktet har gennem årene samlet en masse ponygames udstyr, som opbevares i 2 trailere og som kan lejes af klubberne. Se under fanen "klubinfo" - Udlejning af udstyr.


Beskrivelse af Ponygames: 

Pony Games er en aktivitet hvor hele klubben kan samles om noget fælles. En disciplin som giver klubbens underviser nye udfordringer, og giver mulighed for større fælleskab og samarbejde. Samtidig er ponygames et godt alternativ til den almindelige undervisning, idet rytteren får trænet sin motorik og balance.

Ponygames er en holddisciplin, hvor der rides forskellige former for stafetlege. Ponygames er let at starte op, da den kræver et minimum af udstyr, og det alt sammen er noget som klubben let selv kan samle sammen.


Mange klubber oplever - efter at have startet ponygames op i klubben- at klubbens medlemmer flokkes om at være med. Sagt på en anden måde er ponygames med til at skabe liv i klubben.


Læs meget mere om ponygames og de forskellige lege på forbundets hjemmeside her https://rideforbund.dk/ridesport/discipliner/multisport/ponygames 
 
 
Distrikt 3 - Rideforbund - .Bøgehegnet 99 3tv - .2670 Greve