Se også under Events.

Kære Rideklubber, 

Distriket har besluttet at støtte klubberne med førstehjælpskurser ved en godkendt førstehjælpsinstruktør. Af hensyn til kvaliteten er der plads til 16 deltagere på hvert kursus. Kurserne er for medlemmer af rideklubber i distrikt 3. 

Der er mulighed for kurser:

Lørdag den 4., 11., 18. og 25. marts. 

Kurserne bliver oprettet som enten et grundkursus på seks timer kl. 11-1730 incl. frokost eller et tretimers repetitionskursus kl. 12-15.  

Kurserne kommer til at foregå i Roskilde, og der er en selvbetaling på 100 kr. for repetitionskurserne og 250 kr. for grundkurset pr deltager. 

 

Kurserne er pligtige for ansatte ved rideklubberne, hvis man skal bevare eller opnå certificering i DRF. Distriktet kan anbefale, at der er en person til stede i rideklubben med et gyldigt førstehjælpsbevis, når der foregår rideaktiviteter for at højne sikkerheden. 

 

Jf DRF har undervisere, som har "Træner 1" kurset, har det grundlæggende førstehjælpskursus, de skal blot have det repeteret hvert andet år. Hvis man har taget kørekørt inden for de sidste år, har man også et grundlæggende førstehjælpskursus, så skal man kun have repetitionskurset. Man kan også have haft grundlæggende kursus på sit arbejde, så skal man kun have repetitionskurset. 

 

Rideklubberne bedes meddele hvor mange personer, I vil have afsted på det korte repetitionskursus hhv. det lange grundlæggende kursus og hvilke dage senest den 10. februar, hvorefter distriktet vil tildele kursuspladser, så behov og kapacitet stemmer mest muligt overens. Klubberne kan forvente at få meddelse om tildelte kursuspladser d. 12. februar. Klubberne har rådighed over de tildelte pladser, når selvbetalingsdelen er indbetalt til distriktet senest den 18. februar - kontonummer mv. tilgår. Evt. spørgsmål til undertegnede. 

 

Med venlig hilsen

Ann Lorett Finch

Kursusansvarlig Distrikt 3

tlf. 2244 2464

Distrikt 3 - Rideforbund - .Bøgehegnet 99 3tv - .2670 Greve